Kenapa Mesti Pilih Aiskrim Aira Snowy

Assalamualaikum Warahmatullah..

Kalau ikut pengalaman kami, tetamu tertanya-tanya bila melihat kiosk Aira Snowy di majlis majlis keramaian terutama di majlis perkahwinan. Antara persoalan mereka adalah aiskrim ini beli dari mana? Halal kah? Sedap ke? Bisnes Franchise kah?

So anda nak tahu kenapa mesti pilih Aira Snowy untuk katering aiskrim?

Jom kami kongsikan keistimewaan Katering Aiskrim Aira Snowy. Semoga anda semua dapat manfaat dan sebarkan kepada mereka yang mencari-cari Katering Aiskrim terbaik bagi majlis mereka ya!

1) Aiskrim Halal - Bahan-bahan yang dipilih oleh kami sendiri dan dijamin halal.

2) Home Made - Aiskrim kami dibuat sendiri menggunakan mesin tradisional. Proses pembuatan amat teliti dan kami sentiasa memastikan kebersihan semasa proses membuat aiskrim.3) Aiskrim Lazat - Kami ada pakar yang boleh memastikan aiskrim yang dihasilkan sedap dan ada rasa yang ummhh!! Sebelum adunan diproses, pakar kami ini akan rasa dulu sebelum adunan diproses jadi aiskrim.

4) Air Mineral Bertapis- Kami hanya menggunakan air bertapis untuk menghasilkan Aiskrim yang gebu dan halus. 


5) Air yang dimasak - Setiap adunan juga menggunakan air yang dimasak untuk memastikan tahap kebersihan aiskrim dan bagi memastikan Aiskrim kami adalah yang aiskrim yang bersih dan suci.


6) Kon & Scoop Yang Standard - Kami menyediakan Kon Aiskrim yang tidak terlalu kecil untuk semua majlis bagi memastikan setiap pelanggan dapat menikmati aiskrim sepuas hati.7) Produk Bumiputera Muslim dan Tempatan - Kami tidak menggunakan pekerja asing dalam menghasilkan Aiskrim dan pastinya kami merupakan anak jati Hulu Langat, Selangor, Malaysia!!!


8) Servis Cemerlang - Aira Snowy menyediakan servis professional dan akan pastikan tetamu dilayan dengan ceria dan dapat rasa aiskrim kami.


9) Pakej Menarik - Pakej yang disediakan amat berpatutan dan kami akan pastikan pelanggan kami dapat nasihat yang bertepatan dengan citarasa dan keperluan majlis.

10) Perisa Menarik - Terdapat 7 Perisa terhangat dan paling mendapat sambutan dari kami iaitu, Coklat, Vanila, Strawberry, Honew Dew, Keladi (Yam), Jagung dan Durian. Kami juga dalam perancangan untuk menambah lagi perisa bergantung kepada permintaan pelanggan.


Amacam? Menarik kan... Ini hanya sedikit perkongsian yang dapat saya share disini, untuk alami sendiri keistimewaan Aira Snowy Katering Aiskrim, cepat hubungi kami dan tempahlah aiskrim sedap kami ini sekarang juga sebelum terlambat...


012-3023156 (En Zen) atau 
012-3461698 (Pn Erni)
-Aira Snowy-Saya mesti pilih Aira Snowy!!!

Kami Dah Rasa...Anda Bila Lagi?
No comments:

Post a Comment